He aha ke kukui o loko o LED

ʻO nā kukui kukui o loko o LED he ʻano hou ia o ke kukui uila e hoʻohana ana i ka ʻenehana LED a loaʻa iā ia nā hiʻohiʻona o ka mālama ʻana i ka ikehu, ka mālama ʻana i ke kaiapuni, ka ʻōlinolino kiʻekiʻe, ka lōʻihi o ke ola, a me ka hoʻopuka kala maikaʻi.Ua lilo lākou i mea koho maikaʻi loa no nā kukui o loko o kēia wā.

Mālama i ka ikehu a me ka mālama kaiapuni.ʻO nā kukui LED i loko o ka hale, i hoʻohālikelike ʻia me nā kukui incandescent kuʻuna, nā kukui fluorescent, a me nā mea ʻē aʻe, loaʻa ka mana mālama ola ma luna o 90%, ʻoi aku ka lōʻihi o ka lawelawe ʻana, hoʻemi ʻia ka hoʻohana ʻana i ka ikehu, a ʻoi aku ka maikaʻi o ke kaiapuni.

Kiʻekiʻe olinolino.ʻOi aku ka kiʻekiʻe o ka ʻōlinolino o nā kukui o loko o LED ma mua o nā kukui kuʻuna, hiki ke hoʻokō i nā pono kukui o nā manawa like ʻole, e like me nā lumi hālāwai, nā keʻena, nā hale waihona puke, nā hale moʻomeheu, etc.

Ola lōʻihi.He lōʻihi ke ola lawelawe ʻana o nā kukui kukui o loko o LED, ʻoi aku ka lōʻihi o nā hola he ʻumi tausani, ʻoi aku ka lōʻihi ma mua o nā kukui kukui kahiko a hoʻemi i nā kumukūʻai mālama.

Maikaʻi ke kala kala.Hiki i nā kukui kukui LED ke hoʻihoʻi i ke kala maoli o ke kukui, e hoʻonui i ka hopena o ke kukui a hoʻomaikaʻi i ke ʻano o ka hierarchy a me ka hōʻoluʻolu o ka lewa.

He mea maʻalahi ka hoʻokomo ʻana o nā kukui LED i loko, a hiki ke hoʻoponopono manuahi ʻia ke kuhikuhi kukui a me ke kūlana, i kūpono ia no nā wahi o loko.
Me ka hoʻomau mau ʻana a me ka hoʻohana nui ʻana o ka ʻenehana LED, ua lilo ke kukui i loko o ka LED i mea waiwai nui ma ke kula o ka kukui o loko.I ka wā e hiki mai ana, ʻoi aku ka nui o nā wahi e hoʻohana i nā kukui LED i loko o ka hale, e lawe mai ana i ka poʻe i kahi ʻoluʻolu ʻoi aku ka ʻoluʻolu, mālama i ka ikehu, a me ka ʻike ʻana i nā kukui uila.


Ka manawa hoʻouna: Mei-23-2023
WhatsApp Online Chat !